Yucel Methode

Yucel Methode

met blokken bouwen aan je toekomst

De Yucel Methode ontdekte ik per ongeluk. Ik werd direct getroffen door de eenvoud en de kracht. Bij deze methode maak je gebruik van gekleurde blokken. Er zijn blokken voor je uitdagingen en er zijn blokken voor die dingen in je leven die je ondersteunen. 

Ik hou van opstellingen en ik gebruik daar vaak Playmobil poppetjes voor. Dat tastbare, dat vasthouden van iets en het op een specifieke plek neerzetten zorgt ervoor dat je heel concreet bezig bent. Toen ik deze methode tegenkwam was ik meteen enthousiast omdat het zo’n concrete methode is. 

Ik heb me laten certificeren om met de Yucel Methode te mogen werken. Tijdens de opleiding viel het met op hoe vaak de methode wordt gebruikt door hulpverleners, en (huisartsen) praktijkondersteuners. 

Met de Yucel Methode bouw je aan herstel vanuit eigen regie. 

De methode is geschikt voor trajecten én voor losse sessies. 

voor wie

Je hebt te veel hooi op je vork genomen en wilt regie over je leven.

Je voelt je verantwoordelijk maar het wordt te veel.

Je hebt een plan maar weet niet hoe haalbaar dat is. 

welke vragen

Hoe kan ik balans vinden tussen werk en privé.

Ik heb veel zorgtaken maar kom niet aan mezelf toe. 

Hoe kom ik uit het cirkeltje waar mijn gedachten in blijven hangen.

waarom

Je concretiseert je kwestie waardoor je letterlijk kunt kijken naar welke krachten je in kunt zetten.

Je bouwt zelf met de blokken hoe je je leven wilt hebben. Als het niet past of anders moet zie je dat direct. 

De grootte en zwaarte van mijn problemen vond ik in eerste instantie heel confronterend. Al die grote blokken die tegen elkaar leunden. Maar toen we beter gingen kijken bleken mijn krachten en kwaliteiten een mooi evenwicht te brengen.  Ik kon de grote blokken opbreken in kleinere behapbare stukken die ik kon oplossen. 

waar

De sessie vindt plaats
in mijn praktijk in Zuidoostbeemster.
Voor een sessie elders kan ik reiskosten berekenen.

investering

€ 79 inclusief btw voor particulieren per sessie van een uur.
€ 79 exclusief btw voor professionals per sessie van een uur.

Wil je ook bouwen aan je toekomst? 

Neem contact met me op om te bespreken wanneer we samen aan de slag kunnen met de Yucel Methode. 

Tags: No tags

Comments are closed.