sheep

vakantie

Zo heerlijk even helemaal eruit. Energie opdoen, nieuwe mensen, andere plek, uitrusten. Zo fijn dat als je tijdens je vakantie goed uitrust dat je weer met frisse moed aan de slag kunt daarna. Opladen met een boek of in de natuur. 

En als je met je partner een paar weken weg bent en elkaar weer eens zonder alle stress de aandacht kunt geven die jullie verdienen kom je erachter hoe je elkaar hebt gemist. Hoe belangrijk het is om elkaar weer (aan) te voelen. Niet alleen voor die ander, maar ook voor jezelf, omdat je er zo aan toe was om weer gevonden te worden. Om gezien te worden voor wie je bent. 

En dan kom je thuis.

En dan is alles weer als voor de vakantie.

Je baan, je relatie, je huis, je leven…..

Hoe komt het toch dat je alles in die paar weken stopt en dat je dat gevoel daarna dan niet weet vast te houden. Of los te laten – zo je wilt. Je leven is toch zo oneindig veel meer dan alleen je vakantie. Je geluk zit in meer dan die drie weken per jaar. 

Zou het niet fijn zijn als je je leven weet in te richten zoals JIJ dat wilt. Dat je van ‘moeten’ naar ‘willen’ gaat. Dat je iets van die droom nu gaat leven. Of die droom nu klein is of groot. Of je nu precies weet hoe die droom eruit ziet of als je nog geen idee hebt. Start met dat wat er nu is. Maak gebruik van dat vakantiegevoel dat je nog hebt, dat gevoel dat jou die energie geeft die nodig is om in beweging te komen. 

Nu is de tijd om je geluk te vinden en om je leven zo in te richten zoals JIJ dat wilt. Parkeer dat geluksgevoel niet tot de volgende vakantie maar gun jezelf een thuiskomst in vreugde. Het is jouw tijd en je weet het. Dit keer ga je écht iets veranderen. Omdat je het waard bent. Iedere ‘maar’ die in je opkomt is jouw keus om te blijven waar je nu bent. 

Bij Zuiverstof krijg je een traject op maat. Professionele coaching met zorg voor jou. Ik zie jou. Ik help je luisteren naar wat je hart je wil vertellen. Ik ondersteun je bij het proces van ‘moeten’ naar ‘willen’. In veiligheid en vertrouwen en in jouw eigen tempo. 

Geen excuses meer – kies voor jou!

Jij bent immers de belangrijkste persoon van jouw leven!

Het is niet mogelijk om openbaar op dit stuk te reageren.
Wil je iets aan me kwijt, roept dit verhaal iets bij je op?
Stuur me een bericht – ik hoor graag van je. 

Comments are closed.