vakantie

Vakantie

Rust, ruimte..... vakantie...

Liggend op het strand kom je tot prachtige ideeën. Over hoe je het allemaal anders gaat doen. Over wat je wilt bereiken en waar je nu écht klaar mee bent. 

Nog even... en dan straks

Tijdens je vakantie heb je juist de rust en de ruimte om bij je verlangens en je dromen stil te staan. Je fantaseert over een nieuw ritme waarin je beter voor jezelf zorgt. Je gaat de plannen voor die nieuwe baan uitwerken. Voor jezelf beginnen ziet er ook aantrekkelijk uit.

Je dromen realiseren

Hoe zou het zijn als je daadwerkelijk aan de slag zou gaan met je dromen. Veel is mogelijk met de juiste mindset. De meeste plannen belanden niet in de vuilnisbak, maar verdwijnen in dagelijkse sleur. Juist nu is het moment om die dromen een anker in de toekomst te geven. 

Coaching en reading

Coaching en reading zijn ideale tools voor zo’n anker. Om je met je voeten en je aandacht in je verlangens te houden bijvoorbeeld. Om al je mitsen en maren helder te krijgen zodat je daar niet meer naar hoeft te luisteren. Om je pad zo helder en breed te krijgen dat je er als vanzelfsprekend overheen huppelt. Met heel je hart.

Het is niet mogelijk om openbaar op dit stuk te reageren.
Wil je iets aan me kwijt, roept dit verhaal iets bij je op?
Stuur me een bericht – ik hoor graag van je. 

Comments are closed.