In een reading vertel ik je wat je wezen al weet

Wat kun je bij een reading verwachten

Iets over energie

Bij een reading lees ik jouw energie. En zoals Einstein al zei: alles is energie. Alles in onszelf en om ons heen is energie, heeft een trilling die een bepaalde frequentie heeft. Zo heeft een solide object, zoals een steen, een lage frequentie. Iets abstracts als ‘een idee’ of ‘een gevoel van blijdschap’ heeft een zeer hoge trilling.

Energie heeft de eigenschap om vrij te willen bewegen. Net als temperaturen zijn trillingsfrequenties niet met het oog waarneembaar. Je kunt energie wel voelen. Als je een gevoelig persoon bent gaat dat vaak makkelijker. Over het algemeen is het een natuurlijke gave waar in de loop van je leven geen aandacht aan wordt besteed en die dus ook niet wordt ontwikkeld.

Ook ik ben ‘hoogsensitief’, Ik heb in een intensieve opleiding geleerd om de energie die ik bij de ander waarneem te interpreteren en te verwoorden zodat jij er iets aan hebt.

Praktisch

Bij een reading in de praktijk maken we kort kennis. We drinken een kopje thee en je vertelt de reden van je komst. Als die er is. Je kunt ook gewoon nieuwsgierig zijn wat ik je ga vertellen. 

Tijdens de reading hoef je niets te doen, je mag rustig zitten met je ogen dicht en ontspannen.

Het mooie is dat tijdens de reading de energie vaak al een andere weg gaat vinden die meer gemak brengt. Er komen oude stukjes geschiedenis los die niet meer terzake doen en die je mag achterlaten. Dat geeft ruimte voor nieuwe wegen, voor nieuwe groei en voor ontspanning. 

Voorbij tijd en ruimte - een reading op afstand

De begrippen tijd en ruimte zijn voor energie onbekende concepten.

Stel je eens voor:
Je leest in de krant over een aardbeving in Zuid-Amerika. Daar krijg je kippenvel van.
Je hoort het verhaal over hoe je grootvader en grootmoeder elkaar leerden kennen op een vakantie in Griekenland. Je schiet er direct van vol.
Volgende week geef je een toespraak voor een groot publiek en als je er alleen al aan denkt knikken je knieën.

Deze situaties spelen zich af op een ander moment en op een nadere plek. En ze zijn van invloed op het hier en nu. Dat komt omdat de energie die zich in de gebeurtenissen bevindt voorbij tijd en ruimte gaat. Dit fenomeen geeft ons de gelegenheid om energie op een andere tijd en plaats te lezen.

Het op afstand afstemmen op jouw energie kost niet meer moeite dan wanneer we ons in dezelfde kamer begeven.

in de praktijk

Mijn praktijk is aan huis. In de Beemster, vlakbij Purmerend.  ​

We maken een afspraak en je komt naar mijn praktijk. Parkeren is gratis en voor de deur. Koffie, thee en iets lekkers zijn inbegrepen. 

De reading neem je op op je telefoon, dan kun je er later nog eens naar luisteren. 

reading op afstand

Waar je ook bent, een reading kan op afstand.   ​

We spreken van tevoren af wanneer ik de reading doe.
Als ik begin stuur ik je een berichtje. 

Jij hoeft niets te doen terwijl ik de reading inspreek.
De opname stuur ik je direct toe via WeTransfer.
Als je vragen hebt kun je ze stellen. 

dit werd gezegd over de readingen:

De business reading van Nancy kan ik iedereen aanraden. Ze is helder en legt precies de vinger op de plek waar de blokkade zit. Tijdens de reading vinden er al positieve veranderingen plaats. Ze legt ook uit hoe je met je blokkade op een eenvoudige manier aan de gang kunt gaan. De uitleg is duidelijk. Kortom een reading waarmee je voor je bedrijf aan de gang kunt gaan.
succes
Mirjam
Ich würde jedem dieses Ferngespräch empfehlen, denn es handelt sich um geistige Quintessenzen, die sehr hilfreich sein können und die auf den gewohnten Kommunikationswegen nicht so schnell zu finden sind!! Es handelt sich um wahre "Kostbarkeiten"! Die Bildsprache ermöglicht ein schnelles Verstehen von auch schwierigen und verworbenen Zusammenhängen auf mehreren Ebenen.
Eveline
Ik heb een heerlijke business reading bij/van Nancy gehad. Geweldig hoe duidelijk ze kon zien waar ik stond ten opzichte van mijn praktijk en vice versa. Er waren aha! momenten, emotionele momenten en momenten van rust. Er gebeurt veel in een uur en ik heb tijd nodig om alle informatie te verwerken. Wordt vervolgd. Dank je wel Nancy.
coaching voor particulieren
Lisette-Anne
Bijzonder fijn om in 1 uur een verhelderend verhaal te horen over hoe je staat ten opzichte van je bedrijf en wat aandachtspunten zijn. Mijn sluimerende gevoel van waar zit nu de crux, is in 1 reading duidelijk geworden. Verbazingwekkend hoeveel weten er is bij Nancy en hoe makkelijk ze deze informatie weet te vertalen. Zeer bijzondere sessie. Ik raad het iedereen van harte aan!
Linda
It was well explained, it was lovely to listen to the recording, the outcome made sense to me and I’ve had really nice contact. I loved the LDBR and listening to the recording. It was reflecting, inspiring and supportive. I am sure the LDBR will feed my development in a natural and unconscious way.
Nicole
Het heeft me duidelijkheid gegeven waarom ik iedere keer nét niet die laatste stap zet naar succes. Ik heb deze belemmering losgelaten en kan nu vooruit. Bijzonder om erachter te komen dat er elementen meespelen in mijn leven waar je geen weet van hebt, maar wel last. Dat is nu opgeruimd. Ik kan genieten van de weg die ik ben ingeslagen en gun mezelf het succes.
innerlijk kind
Hermien
I very much enjoyed Nancy’s reading, as it helped me to understand some reasons why my business was sometimes difficult for me. And she encouraged me and gave me new ideas how to go on. Regarding the reading a few weeks after the business I can tell, that somehow the reading started working with me, a number of things became much easier for me. Altogether a very pleasant experience which I would definitely recommend.
Katrin
Bij binnenkomst wordt ik hartelijk ontvangen en er wordt alles aan gedaan dat ik comfortabel zit. Ze begint vrijwel meteen met de reading. Ik vind dat prettig, hoe minder informatie vanuit mij, hoe oprechter de reading mijns inziens is. Er komen bijzondere zaken naar boven, geen idee dat ze zo'n invloed hadden op mijn bedrijf. Het heeft me mogelijkheden gegeven om verder te gaan.
coaching voor particulieren
Marleen
Vielen Dank für dieses Reading. Es ist erstaunlich, wie du, ohne mich zu kennen, einige Fakten absolut auf mich zutreffend formuliert hast. In einigen deiner Aussagen habe ich mich und meine Situation exakt wiedererkannt, dafür sind andere Fakten für mich erstmal befremdlich. Danken möchte ich dir auch ganz herzlich für deine Zeit und deine Geduld, mit der du meine Fragen immer wieder beantwortet hast. Obwohl es etwas gedauert hat, bis ich alles verstanden habe, was du für mich "gelesen" hast, bin ich mir sicher, dass ich jetzt einiges ändern werde.
Barbara
I am amazed about the detailed information about me and my business and the correlation. The analysis ist great and the recommendations are of course even better because you get an idea how to improve. The way you describe the situation is so very to the point! And the words and pictures you use are wonderful and lovely.
Verena
Nancy heeft mij een business Reading gegeven. Nancy stelt je goed op je gemak en vertelt precies waar ze mee bezig is. De ruimte van waaruit Nancy werkt is prachtig en straalt rust uit. Er komt veel uit een reading en je hebt echt even tijd nodig om achteraf alles op een rijtje te zetten. Interessant!
innerlijk kind
Esther
Vandaag een consult gehad bij Nancy over de relatie met mijn bedrijf. Zo fijn dat ze beelden gebruikt die ik echt voor me kan zien. Zo kloppend en to the point. Of je nu start, op een kruispunt staat (zoals ik) of gewoon even een andere kijk wilt, gebruik de talenten van Nancy. En nog een leuk mens en fijne omgeving ook.
succes
Hilde
Bij Zuiverstof een reading voor mijn bedrijf ervaren. Nancy heeft alle tijd en rust voor mij genomen om samen te kijken naar mijn bedrijf en waar ik sta. Het werd voor mij duidelijk wat ik nog te doen heb om volledig in mijn bedrijf te kunnen gaan staan. Eenmaal daar aangekomen weet ik wat ik te doen heb. Nancy vertaalde de beelden op een heldere manier die bij mij passen en die ik daarna dagelijks tegen ben gekomen. Ik ben Nancy zeer dankbaar voor deze ervaring en kan deze absoluut aanraden voor een ieder die meer over zichzelf en zijn of haar bedrijf wilt ervaren en weten.
coaching voor particulieren
Janine
Vanmorgen heb ik bij Zuiverstof coaching een reading ontvangen over de relatie tussen mij en mijn bedrijf. Echt super gaaf om dat zo te horen en de adviezen en ideeën mee te nemen.
coaching voor particulieren
Lottie
Ik ben kort geleden gestart als zelfstandig coach. En hoewel dat een weloverwogen beslissing was en ik daar ook veel energie van krijg, merkte ik dat ik een soort ondefinieerbare weerstand had om er echt helemaal voor te gaan. De bedrijfsreading die Nancy voor mij heeft gedaan, heeft mij veel inzicht gegeven in de weerstand die ik heb. Het werd mij duidelijk dat ik (en niet mijn bedrijf) de blokkade vorm. Het heeft mij het vertrouwen gegeven om de keuzes die ik te maken heb te nemen uit vertrouwen en niet uit angst. Ik heb er veel aan gehad en weet nu waar mijn valkuilen zitten. En de rest moet ik zelf doen 😉 Ik vond het bijzonder om te ervaren dat iemand zo treffend mijn situatie kan schetsen zonder dat ik daar zelf invloed op had.
Rob

Zuiverstof

coaching en reading

transp-image1

Zuiverstof
Nancy de Heer
Volgerweg 63
1461 HT  Zuidoostbeemster

Algemene voorwaarden