laat een Business Reading voor jou werken

Ik vertaal de energie die zich rondom jou en je bedrijf laat zien naar informatie waar jij iets aan hebt. Daardoor krijg jij niet alleen inzicht in de aanwezige blokkades, maar je krijgt ook meer zicht op de potentie. Met die kennis kun je beslissingen nemen waar jij en je bedrijf echt beter van worden zodat jullie die groei kunnen doormaken waar je zo naar verlangt.

 

Voor jou?

Ben je ondernemer, zelfstandige, freelancer? Heb je een eigen bedrijf? Ben je manager? 

Voor iedereen die invloed heeft op zijn professionele leven en daar het beste uit wil halen:
een Business Reading helpt je met inzichten, bewustwording en groei. 

Je hoeft voor de Business Reading
zelf niets te doen of te kunnen


Het enige dat van jou wordt verlangd is de durf om te bekijken wat er is.
En dat je al zover bent gekomen getuigt van jouw moed – dat zit dus wel goed!

Hoe werkt het

Je kunt jou en jouw onderneming beschouwen als een (liefdes)relatie. En in een relatie gaat continu energie heen en weer: je doet moeite voor je relatie, je hebt er bepaalde verwachtingen van, je brengt er nogal wat tijd mee door, je krijgt er misschien zekerheid voor terug en soms zelfs een warm gevoel. En je hebt ook wel eens een moment dat je er redelijk klaar mee bent en er het liefst een punt achter zet.

Om een beeld te kunnen krijgen van wat er speelt tussen jou en je bedrijf en om informatie en inzichten te krijgen die je kunnen helpen begrijpen waar blokkades zitten lees ik de energie tussen jou en je bedrijf. Het opheffen van die blokkades helpt je om vanuit je volle potentie in het leven – en in de relatie met je bedrijf – te kunnen staan. Het zichtbaar krijgen van relevantie thema’s in het kader van jou en je ondernemerschap zal de groei van je bedrijf bevorderen. En het bevorderen van bewustzijn over wat jouw specifieke kwaliteiten zijn zal ervoor zorgen dat je prettiger, aangenamer en meer ontspannen onderneemt.

Wil je na de Business Reading ook aan de slag met de informatie die je hebt gekregen? 
Kijk dan eens of Reading Plus iets voor jou is.

Business Reading in de praktijk

waarom

De Business Reading geeft je de kans om een blijvende vooruitgang in je onderneming te boeken. Je kunt weer op je authenticiteit gaan vertrouwen. Je zult het onderscheid kunnen maken tussen hoofd- en bijzaken. Daardoor kun je je keuzes vrijer maken en zul je minder twijfelen over je beslissingen.

praktisch

Neem contact met me op en we maken een afspraak. Je komt naar mijn praktijk in Zuidoostbeemster waar ik je ontvang met thee/koffie en iets lekkers. Nadat we kort hebben kennisgemaakt begin ik met de reading. Je mag de reading opnemen. Tijdens de reading gebeurt al van alles waar we op in kunnen gaan. En je mag natuurlijk ook vragen stellen. 


Business Reading op afstand

waarom

De Business Reading op Afstand geeft je alle voordelen van een reading in de praktijk.

Het grote voordeel van een Business Reading op Afstand is dat je thuis kunt blijven.
Dat scheelt tijd en reizen!

praktisch

Op het door ons afgesproken tijdstip stem ik me af op jouw wezen en maak een verbinding. Daardoor kan ik jouw energie, de energie van je bedrijf en de verbinding daartussen lezen. Ik spreek alles uit wat ik tegenkom, inclusief de uitleg van wat ik doe, en neem dat op. Het geluidsbestand stuur ik naar je op via WeTransfer en dat kun je op je gemak afluisteren. Als je aan de hand van het geluidsbestand vragen hebt kun je altijd contact met me opnemen.

Energiewerk is krachtig

Wees je ervan bewust dat energiewerk krachtig is.
Al tijdens de reading zelf kan de energie in beweging komen en kunnen er veranderingen in gang worden gezet.

De onderwerpen die zich tijdens de reading hebben laten zien gaan een weg zoeken. Maak je geen zorgen, ga er in mee. Gun jezelf voldoende rust om met de verschuivingen mee te kunnen gaan.

Jouw investering

klik hier voor informatie over kosten en voor het maken van een afspraak. 

Zuiverstof

coaching en reading

transp-image1

Zuiverstof
Nancy de Heer
Volgerweg 63
1461 HT  Zuidoostbeemster

Algemene voorwaarden