reading voor particulieren

Intuïtie werkt in jouw leven

In een reading lees ik wat voor jou op dit moment aan de orde is. Daardoor wordt jij je niet alleen bewust van mogelijke blokkades, maar je leert ook juist waar je potentie ligt. 
Daardoor wordt het voor jou makkelijker om beslissingen te nemen waar jij ‘in wezen’ gelukkig van wordt. Je kunt gaan genieten van de groei en ontwikkeling die voor jou binnen handbereik komt. 

 

Jij bent de belangrijkste persoon van jouw leven

Jij bent het middelpunt van jouw leven. Jouw interesses, jouw levenspad, jouw relaties met anderen. Ze beginnen allemaal bij jou. 

Soms sta je zo dicht op je eigen proces en relaties dat het moeilijk wordt om die ‘zuiver’ te bekijken. In een reading lees ik de energie die zich in je leven, je relaties, je processen bevinden. 

It was such a deep, beautiful powerful ride listening to your recording. Your reading was like a permission slip from my spirit to go for it!

Wil je na de reading ook daadwerkelijk aan de slag met de informatie die je hebt gekregen? 
Kijk dan eens of Reading Plus iets voor jou is.

Reading in de praktijk

waarom een reading

Je hebt een vraag over een bepaald aspect van je leven, je relatie, je passie, je werk ....

Misschien heb je geen specifieke vraag, maar ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er in een reading zichtbaar mag worden.  

praktisch

Neem contact met me en we maken een afspraak. Je komt naar mijn praktijk in Zuidoostbeemster waar ik je ontvang met thee/koffie en iets lekkers. Nadat we kort hebben kennisgemaakt begin ik met de reading. Je mag de reading opnemen. Tijdens de reading gebeurt al van alles waar we op in kunnen gaan. En je mag natuurlijk ook vragen stellen.

Reading op afstand

waarom een reading op afstand

De reading op afstand geeft je alle voordelen van een reading in de praktijk.

Het grote voordeel van een reading op afstand is dat je thuis kunt blijven.
Dat scheelt tijd en reizen!

praktisch

Op het door ons afgesproken tijdstip stem ik me af op jouw wezen en maak een verbinding. Daardoor kan ik jouw energie, de energie van je bedrijf en de verbinding daartussen lezen. Ik spreek alles uit wat ik tegenkom, inclusief de uitleg van wat ik doe, en neem dat op. Het geluidsbestand stuur ik naar je op via WeTransfer en dat kun je op je gemak afluisteren.

Als je aan de hand van het geluidsbestand vragen hebt kun je altijd contact met me opnemen.

Energiewerk is krachtig

Wees je ervan bewust dat energiewerk krachtig is.
Al tijdens de reading zelf kan de energie in beweging komen en kunnen er veranderingen in gang worden gezet.

De onderwerpen die zich tijdens de reading hebben laten zien gaan een weg zoeken. Maak je geen zorgen, ga er in mee. Gun jezelf voldoende rust om met de verschuivingen mee te kunnen gaan.

Jouw investering

klik hier voor informatie over kosten en voor het maken van een afspraak. 

Zuiverstof

coaching en reading

transp-image1

Zuiverstof
Nancy de Heer
Volgerweg 63
1461 HT  Zuidoostbeemster

Algemene voorwaarden