Reading plus

reading plus

en nu doorpakken…

Als je bij mij een reading of een Business Reading hebt gedaan weet je hoeveel informatie daaruit komt. 
Op energetisch niveau wordt door een reading al veel in gang gezet. Soms wil je vervolgens actief iets met die informatie gaan doen.

Omdat de reading voor een herschikking van je energieveld zorgt krijg je bijvoorbeeld inspiratie om iets op te pakken wat je lang hebt laten liggen. Er komt iets los of vrij waar je mee aan het werk wilt. Of dat nu gaat over loskomende emoties en herinneringen of dat het gaat over plotseling opborrelende plannen. 

In de sessies na de reading gaan we actief aan het werk met de informatie uit de reading. Als er gaandeweg nog een stukje reading of healing nodig is dan kan dat. Belangrijk is dat jij – met mijn hulp uiteraard – je eigen route uitstippelt. Ik help je vervolgens om die weg te bewandelen en koers te houden.  

De reading zet iets in beweging. Het krachtige van Reading Plus is dat je die beweging gebruikt om ook daadwerkelijk stappen te gaan zetten. 

voor wie

De ondernemer die op zoek is naar inspiratie.

Voor de manager die een andere oplossing zoekt dan die van de gebaande paden.

Iedereen die even niet lekker in zijn vel zit en wil weten wat wél werkt. 

welke vragen

Ik ben toe aan een uitdaging en wil weten wat mijn mogelijkheden zijn.

Ik heb het gevoel dat ik al een tijdje op een drempel sta. Wat is mijn volgende stap?

Mijn plannen komen tot niets en ik heb geen idee hoe dat komt. Ik wil verder!

waarom

Met dit traject krijg je een totaalpakket. Je gaat doelen stellen en die ook bereiken.  

Je komt bij je werkelijke drijfveren en bij datgene wat voor jou op dit moment juist is. 

Ik was nieuwsgierig naar wat een reading me kon vertellen en was totaal verbaasd en verrast. Nadat ik er een tijdje over had nagedacht wilde ik toch graag iets met die informatie doen. We hebben daarna concrete doelen gesteld. Het was fijn om nog een keer een korte reading te krijgen over iets waar ik tegenaan liep. 

waar

De sessies vinden plaats
in mijn praktijk in Zuidoostbeemster.
Voor sessies elders kan ik reiskosten berekenen.

investering

€ 379 inclusief btw voor particulieren
€ 379 exclusief btw voor professionals

Wil je ook weten wat je volgende stap is en daar direct mee aan de slag gaan? 

Neem contact met me op om te bespreken wat je wensen zijn. 

    Tags: No tags

    Comments are closed.