Nancy de Heer - intuïtief coach en reader

In 1969 ben ik in Amsterdam geboren. Sinds 2006 woon ik samen met mijn man en mijn hond in de Beemster – waar ik aan huis mijn praktijk heb.

Mijn opleiding tot coach volgde ik bij IMC in Hilversum. Mijn opleiding in energetisch werk heb ik gevolgd bij De Rivier.

Sinds 2016 ben ik onafhankelijk life-coach. In het werk dat ik jarenlang heb gedaan in de Amsterdamse advocatuur heb ik veel ervaring opgedaan met zaken als time-management en het bewaken van het spanningsveld tussen persoonlijke doelstellingen en het volgen van professionele ambities. Want, als je een gelukkige professional wilt worden helpt het als je een gelukkig mens bent.

Nancy de Heer Intuïtief Coach en Reader

intuïtie

intuïtie

Ik ben intuïtief coach. Dat betekent dat ik mijn gevoel en mijn intuïtie inzet als extra dimensie om naar jouw vraag te kijken. 

eigen kracht

eigen kracht

Mijn uitgangspunt is dat er niets mis is met je en dat je heel goed zelf kunt komen tot je eigen oplossing. Omdat alleen jij weet wat het beste voor jou is. Als coach wandel ik een stukje met je mee. Om te spiegelen. Om je in je kracht te zetten.

doelgericht

doelgericht

Ik help je een andere weg te kiezen dan je in je eentje zou bewandelen. Om ruimte te geven aan wat er speelt zodat dat wat er is er ook daadwerkelijk mag zijn. Want dáár ligt jouw oplossing. 

In veiligheid en vertrouwen.

inspiratie

Tara Brach

John Bradshaw

JK Rowling

De Rivier

Elizabeth Gilbert

Anodea Judith

Tara Mohr

Andrea Scher

Aroma Freedom

Laurie Wagner

Zuiverstof

coaching en reading

logo7
nobco logo

Zuiverstof
Nancy de Heer
Volgerweg 63
1461 HT  Zuidoostbeemster

Algemene voorwaarden