gelukkig nieuwjaar 2020

Oudejaarsavond

Oudejaarsavond

de afronding van een jaar en het inluiden van een nieuw begin

Het was weer een bijzonder jaar met veel bijzondere ontmoetingen, mooie plannen, creativiteit en groei. Ik heb veel groei mogen zien en ook in mijn eigen leven is het een en ander gebeurd. 

Het mooie van Oudejaarsavond vind ik dat met de oliebollen en de champagne ook de melancholie en de herinneringen komen. En voor – of na – de Oudejaarsconference die me meeneemt naar de landelijke gebeurtenissen sta ik ook graag stil bij wat wij zelf hebben beleefd in 2019. 

Natuurlijk wensen we elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar. Sommige plannen zijn bekend maar veel blijft nog een verrassing. Voor Zuiverstof staat onder andere een prachtige samenwerking met Aroma Freedom op het programma (waarover spoedig meer!). Belangrijk vind ik  in ieder geval om met vreugde en nieuwsgierigheid het nieuwe aan te gaan. 

Op Oudejaarsavond pak ik vaak een vaas waar ik opgevouwen briefjes in doe met daarop vragen die ons helpen het oude te herinneren en het nieuwe te verwelkomen. Af en toe een vraag pakken en die samen beantwoorden maakt je avond onvergetelijk. 

De vragen geef ik je graag als oude/nieuwejaarskado. je hoeft ze slechts te printen en uit te knippen. Je kunt je eigen vragen toevoegen. 

Maak er een mooie avond en een geweldig nieuw jaar van. 

XxNancy

Maak er een mooie avond van

met deze vragen laat je het oude jaar achter je en verwelkom je het nieuwe  

Het is niet mogelijk om openbaar op dit stuk te reageren.
Wil je iets aan me kwijt, roept dit verhaal iets bij je op?
Stuur me een bericht – ik hoor graag van je. 

Comments are closed.