coaching voor particulieren

Intuïtie werkt in jouw leven

Het mooie van het coachen van particulieren vind ik dat het zo breed is. Mensen komen met uiteenlopende vragen bij mij. Soms specifieke vragen als: ik denk erover om bij mijn partner weg te gaan, of: ik merk dat ik soms ineens zo boos wordt en dat wil ik niet. 

Soms is de vraag in eerste instantie minder concreet: ik zit niet zo lekker in mijn vel. Of: ik heb het gevoel dat ik ‘stilsta’. 

En dat is prima. Je hoeft nog niet precies te weten hoe jouw coachvraag luidt. De belangrijkste stap is dat je je realiseert dat er iets wringt en dat je iets wilt veranderen. 

Jij bent de belangrijkste persoon van jouw leven

Het is jouw leven en jij mag het invullen zoals jij dat belangrijk vindt. Jouw keuzes, waarden, ideeën, plannen. Hoe ga je het invullen. 

Als je het gevoel hebt dat je jouw keuzes, waarden, ideeën en plannen niet vrijuit kunt leven kan dat je van je stuk brengen. Hoe ga je het invullen. 

We gaan samen aan het werk, zodat je

meer ruimte maakt voor jezelf en voor je wensen

weer komt bij wat jij belangrijk vindt in jouw leven

je durft te laten leiden door wat je hart je vertelt

begrijpt wat je doet en met empathie voor jezelf gaat leven

je eigen criticus leert kennen en er mee kunt gaan samenwerken

een kennismakingsgesprek is altijd gratis

Het gratis kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur. De belangrijkste onderwerpen in het kennismakingsgesprek zijn: wie ben jij, wie ben ik en wat gaan we doen. En kunnen we samen genoeg veiligheid vinden. Hoe voelt het. 

Als jij het gevoel hebt dat je bij mij niet op de juiste plek bent dan is dat okee. Als ik het gevoel heb dat ik niet de juiste persoon ben voor jou dan bespreek ik dat. Ik werk samen met een aantal coaches en therapeuten. Wellicht kan ik je doorverwijzen. 

Werkwijze

Op de pagina ‘coaching’ staat een aantal methodes genoemd waar ik mee werk. Mijn belangrijkste gereedschap is mijn intuïtie. Dat betekent dat ik op ieder moment, bij iedere sessie, bekijk wat op dat moment nodig is. De coachee, dat ben jij, is altijd leidend. Ik begin iedere sessie met de vraag wat er op dat moment voor jou belangrijk is. 

Aan het eind van de sessie geef ik je vaak een opdracht mee waar je mee aan het werk kunt. Ik vind het ook belenagrijk dat je zelf reflecteert op de sessie: wat waren voor jou de belangrijkste momenten en inzichten. Dat kun je thuis doen in een opschrijfboek of je kunt me na iedere sessie een email sturen met je reflectie. 

reviews

Ik kijk met veel plezier, liefde en genegenheid terug op onze sessies in je huis en in je tuin. Wat ben ik blij dat je me hebt helpen inzicht krijgen in het proces dat ik nu ga. Ik heb inzicht gekregen in de kracht die óók in mij aanwezig is.
succes
Marieke
Op een positieve manier kreeg ik heel veel ruimte.
Nancy liet me op eigen benen staan tijdens het werken, heel fijn!
coaching voor particulieren
Tiny
Nancy stelde de vragen zo dat ik eigenlijk zelf vaak al met het antwoord op mijn eigen vragen kwam. Op deze manier ga je anders naar situaties kijken en dit werkte goed voor mij.
Marije
Je kijkt, voelt en luistert op een hele zuivere manier
waarmee je feilloos de juiste methodiek weet in te zetten die past bij de behoefte van de coachee
innerlijk kind
Chantal

Zuiverstof

coaching en reading

transp-image1

Zuiverstof
Nancy de Heer
Volgerweg 63
1461 HT  Zuidoostbeemster

Algemene voorwaarden