chakracursus

Chakra's... wat zijn dat eigenlijk? Je hoort iedereen erover spreken maar het fijne weet je er (nog) niet van. Kom naar de Chakracursus van Zuiverstof en leer alles over chakra's en waarom het zinvol is om er meer van te weten.

chakracursus

cursusJe hebt altijd al willen weten hoe het precies zit met chakra's. In de yogales komen ze ter sprake of soms lees je er iets over. Maar het fijne weet je er (nog) niet van. Schrijf je in voor deze cursus en leer alles wat je erover moet weten.

Chakra's zijn - kort gezegd - de energiecentra in ons lichaam. Ieder chakra is verbonden met niet alleen een lichaamsgebied, maar is ook een spiritueel, mentaal en psychologisch centrum.
In deze cursus concentreren we ons op de 7 belangrijkste chakra's.Deze chakracursus is de kick-off voor de chakrabijeenkomsten die regelmatig in De Lichtplaats worden gehouden. Lees hier meer over de chakrabijeenkomsten.

Er is een beperkt aantal deelnemers!

Om iedereen de aandacht te kunnen geven die nodig is kunnen maximaal 8 deelnemers zich inschrijven. Schrijf je dus snel in!

schrijf je nu in!!

Chakrabijeenkomsten

chakrabijeenkomstenDe chakrabijeenkosmten zijn voor iedereen toegankelijk. Als je eerst een wat bredere en algemene kennis van de chakra's wilt opdoen kun je eerst naar een van de cursussen te gaan, maar ook zonder het vooraf deelnemen aan de cursus ben je van harte welkom!

Tijdens de bijeenkomst gaan we dieper in op een bepaald chakra en de thema's die aan dat chakra verbonden zijn. Daarbij is jouw persoonlijke beleving leidend.
We gaan dan ook uit van een vertrouwde omgeving waar iedereen in veiligheid kan delen wat er speelt.

We doen samen oefeningen, meditaties en we delen wat er aan de orde is.
Onder het kopje praktisch staan de data vermeld van de cursussen en bijeenkomsten die binnenkort worden gegeven en waar je je voor kunt inschrijven.

Wil je meer informatie of wil je je direct inschrijven? Neem dan contact op!

schrijf je nu in!!

voor wie

voor wieDe chakracursus is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in zelfontplooiing en die openstaat voor oosterse denkwijzen.

Wil jij weten welke chakra's bij jou deficiënt en/of excessief zijn? Oftewel: wat zijn aandachtsgebieden waar je aan kunt werken?
Dan is deze cursus voor jou.

Wil je kennismaken met een van de oudste zienswijzen die zowel lichaam als geest omvat? Schrijf je dan in voor deze cursus.

Sta je open voor verdieping en wil je een andere kijk op wat voor jou belangrijk is?
Lees dan verder en schrijf je snel in!schrijf je nu in!!

inhoud van de cursus

Je krijgt informatie over de 7 hoofdchakra's: welke leefgebieden representeren ze, waar huizen ze in je lichaam, wat is het effect van het niet goed functioneren van de afzonderlijke chakra's op jouw leven en hoe is dat zo gekomen.

Daarnaast gaat deze cursus ook over ervaren wat de chakra's voor jou betekenen! Dat betekent dat we oefeningen en meditaties zullen doen.
Met elkaar ontdekken we en delen we onze ervaringen.

Omdat het werken met chakra's zeer persoonlijk is kijken we ook wat er in het moment mag ontstaan. Soms vraagt de dynamiek van de groep om het langer stilstaan bij een bepaald onderwerp of kan een oefening iets losmaken wat meer aandacht vraagt.
Het programma van deze cursus ligt daarom nooit vast.

praktisch

inhoud De eerstvolgende datum is:

Op dit moment staan er geen cursussen ingepland.
Ben je geïnteresseerd in de chakracursus of -bijeenkomst neem dan gerust contact met mij op.

Als je met een aantal mensen een chakrabijeenkomst zou willen meemaken dan kunnen we daar altijd samen een moment voor vinden.

Het maximaal aantal deelnemers is steeds 8

De cursus vindt plaats op een door jou en jouw groep gekozen locatie of in mijn praktijk te Zuidoostbeemster.

kosten:
De chakracursus kost € 49, de bijeenkomsten € 15,00 per keer.
thee, water en iets lekkers zijn inbegrepen.

schrijf je nu in!!

contact


Wacht niet te lang met inschrijven


Neem contact op voor meer informatie of schrijf je nu direct in via onderstaand contactformulier.
Geef duidelijk aan voor welke cursus of voor welke bijeenkomst (dag en tijd) je je wilt inschrijven.
Bellen of appen kan ook!
Je plaats is pas zekergesteld na betaling!

Zuiverstof
Volgerweg 63
1461 HT Zuidoostbeemster

T: 06 1143 0010
E: info@zuiverstof.nl

kvk: 68838956