Business Reading

Je kunt jou en jouw onderneming beschouwen als een (liefdes)relatie. En in een relatie gaat continu energie heen en weer: je doet moeite voor je relatie, je hebt er bepaalde verwachtingen over, je brengt er nogal wat tijd mee door, je krijgt er misschien zekerheid voor terug en soms zelfs een warm gevoel. En je hebt ook wel eens een moment dat je er redelijk klaar mee bent en er het liefst een punt achter zet.

Zo ver hoeft het niet te komen. Met een Business Reading kom je weer op stoom - op weg naar de groei waar je naar verlangt.

Herkenbaar?

cursusJe werkt hard, je investeert tijd, moeite en geld, je studeert en je adverteert. En toch lukt het jou nog maar niet om van je onderneming een bloeiender bedrijf te maken.

Toen je je bedrijf startte ben je volle bak aan de slag gegaan. Je barstte van de ideeën. Samen met je partner heb je avonden met een wijntje erbij gefantaseerd over hoe je het wilde gaan vormgeven. De financiën waren wel een issue. Begrijpelijk. Het risico van het opgeven van je vaste baan was een van de spannendste dingen die je hebt gedaan. Gelukkig had je wat geld tot je beschikking waarmee je kon opstarten, de eerste inkopen en kosten enzo. Je vrienden zijn enthousiast, je familie is trots. Je eerste klanten tevreden. En nu de eerste golf van adrenaline voorbij is krijg je steeds vaker een onrustig gevoel bij de gedachte aan nieuwe klanten en aan de groei van je bedrijf. Een onrustig gevoel met een stemmetje erbij dat je vertelt dat dit niets gaat worden. Dat zegt dat er niemand op jou zit te wachten en dat je hopeloos zult falen.

Wat zou het voor jou betekenen
als je zou wéten dat je niet gaat falen.

Neem contact op voor een Business Reading

contact

Hee dappere ondernemer

chakrabijeenkomstenJe bent niet alleen stoer, maar je hebt ook doorzettingsvermogen. Bovendien durf je je kwetsbaar op te stellen en schroom je er niet voor om naar je blinde vlek te kijken.

Het lijkt of het anderen makkelijk afgaat en dat wil jij ook.

En je wilt geld verdienen met je bedrijf,
want van alleen leuk rookt de schoorsteen niet.

Mirjam: "Tijdens de reading vinden er al positieve veranderingen plaats."

Wil je meer informatie of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact op!

contactsucces!

voor wieHoe zou het met jou gaan als je zou wéten wat jouw sterke kanten zijn, zodat je blindelings kunt vertrouwen op hoe uniek jij bent.

Hoe zeker zou jij je weer voelen als je de hoofdzaken in jouw onderneming kunt scheiden van de bijzaken. Hoe vrij zou jij je voelen als je je geen zorgen hoefde te maken over de te zetten stappen.

Kortom, hoe zou het voor jou zijn om weer dat enthousiasme terug te krijgen van toen je net met je bedrijf begon. Dat je vol energie plannen maakt en weer thuis komt met succesverhalen.
Omdat jij wéét dat je niet gaat falen en omdat je dat nare stemmetje niet langer gelooft.

Neem nu meteen contact op voor een afspraak

contactHoe dan?

hoe dan

Je wilt natuurlijk dat de energie die tussen jou en je onderneming wordt uitgewisseld blijft stromen. Dan weet je dat dát wat je in je bedrijf stopt ook effect sorteert. Dan kun je daadwerkelijk van het succes van je bedrijf profiteren en genieten. Er zijn tal van factoren die van invloed zijn op het al dan niet vrij stromen van de energie. Sommige kun je zelf benoemen. Dat is mooi.
Maar soms blijkt dat niet voldoende.

Ik vertaal de energie die zich rondom jou en je bedrijf laat zien naar informatie waar jij iets aan hebt. Daardoor krijg jij niet alleen inzicht in de aanwezige blokkades, maar je krijgt ook meer zicht op de potentie. Met die kennis kun je beslissingen nemen waar jij en je bedrijf echt beter van worden zodat jullie die groei kunnen doormaken waar je zo naar verlangt.

Je hoeft voor de Business Reading zelf niets te doen of te kunnen. Het enige wat van jou wordt verlangd is de durf om te bekijken wat er is. En dat je al zover bent gekomen getuigt van jouw moed - dat zit dus wel goed!praktisch

Business Reading in mijn praktijk in Zuidoostbeemster
Een sessie duurt een uur. Tijdens de reading wordt een geluidsopname gemaakt zodat je dat wat er gezegd wordt later kunt terugluisteren.

Business Reading op afstand
Ik doe de reading thuis terwijl ik me - op afstand - afstem op jou en je bedrijf. Van de reading maak ik een geluidsopname die ik je via WeTransfer toestuur. Als je aan de hand van de opname vragen hebt of uitleg wilt is daar via mail of telefoon gelegenheid voor.

check-up
Na twee tot drie maanden kun je een afspraak maken voor een check-up.
Het is belangrijk om tussen twee Business Readings wat tijd te laten zodat de veranderingen de tijd krijgen om te integrereren.

Als je met de informatie concreet aan de slag wilt gaan kan ik je daar door middel van coaching mee begeleiden. Ik werk samen met verschillende coaches, begeleiders en therapeuten.

kosten


contact


Neem direct contact op


Neem contact op voor meer informatie of via onderstaand contactformulier.

Bellen of appen kan ook!

Zuiverstof
Volgerweg 63
1461 HT Zuidoostbeemster

T: 06 1143 0010
E: info@zuiverstof.nl

kvk: 68838956